Géniusz és Társa Kft.    épületgépészet - tervezés - kivitelezés - alternatív energia - értékesítés - szerviz - éves karbantartás - szaktanácsadás
00:00:00
Kapcsolat
ARISTON Gázkazán márka szervíz, kazán csere és kémény telepítés : Gimpl Béla gázszerelő mester : geniuszestarsa@gmail.com
Gázkazán beüzemelés Budapest  06-30-948-2102

Kosár
0 termék, 0 Ft
Kosaram »

Vásárlási feltételek


Elállás joga

A távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint a Fogyasztó ( természetes magán személy ) az eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől, 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. Az elállási jog a kormányrendelet szerint csak a használatba nem vett termékekre vonatkoznak . 

A Fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Fogyasztó az elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. A Fogyasztó az elállás jogát gyakorló nyilatkozatának megküldésétől számított újabb 14 napon belül köteles az elállás jogával terhelt árut visszaküldeni az Eladónak. Indoklás nélküli elállás esetén a Fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Fogyasztó indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Fogyasztó által kifizetett, de csak a megrendelésen szereplő áru összegét, az Eladó az elállást követő tizennégy napon belül visszatéríti az Ügyfélnek.

Webáruházunk kizárólag az eredeti, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású, üzembe még nem helyezett termék visszaadása esetén (számla, vagy blokk ellenében) köteles a teljes vételárat az Ügyfél részére megtéríteni. Amennyiben az Ügyfél eláll a szerződéstől, köteles visszaszolgáltatni minden, eredetileg a termékhez mellékelt és átvett tételt eredeti csomagolásban. Ha az Ügyfél a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg az Ügyfél részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel az Ügyfélnek. Az Ügyfélt terheli a termék visszaszállításának költsége. A megrendelés lemondását írásos formában a visszaigazolás e-mail címéről érkező email címre történő tájékoztatás esetében hivatalos.

Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru vissza szolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes járulékos költségeket. 

Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Akció(k) mindig kivétel nélkül csak a készlet erejéig, illetve a meghirdetett időtartamra vonatkozik! 

Kérjük vásárlás, és beüzemelés előtt minden esetben átolvasni szíveskedjenek a gépkönyvben és a garancia jegyen található garanciális feltételeket!

Reklamációk kezelése! 

Felhívjuk a tisztelt vásárlók figyelmét, hogy a nálunk vásárolt termékek meghibásodása esetén mi a teendő a gyors és pontos ügyintézés érdekében, valamint a későbbi probléma elkerülésére: 

  • Reklamáció esetén azonnali bejelentés a honlapon feltüntetett e-mailcímen, vagy a megadott telefonszámon. Minden esetben írásos formában is jelezni szükséges a reklamációt.
  • Számlával igazolni a vásárlás helyét, idejét
  • Megvárni a gyári szervizes szakembert, aki helyszíni vizsgálatot végez az ok kiderítésére. A garancia jegyen szereplő szakszerviz, - garancia idő alatt - jogosult egyedül a készülék helyszíni javítására, amennyiben az lehetséges, illetve amennyiben a garanciális feltételek adottak.
  • Garanciális feltételek például: hivatalos beüzemelés, évenkénti karbantartás, gyártók által megkövetelt feltételek.

Ahhoz, hogy kiszűrjük a szerelési problémákat, gyártási hibákat, valamint jelezzük a gyártó felé a termék gyártásában az esetleges módosítási javaslatainkat, a fent leírt hivatalos lépéseket be kell tartani. Ezekkel az intézkedéseinkkel az Önök biztonságát szeretnénk növelni és minimálisra csökkenteni a későbbi reklamációkat.

Jótállási feltételek
A jótállás a vásárló törvényből eredő jogait nem érinti.
Jogszabályi háttér:
- A Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény,
- Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet,
- A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet,
- a gáz csatlakozó vezetékekre és fogyasztói berendezésekre vonatkozó műszaki-biztonsági előírásokról szóló 11/2004. (II. 13.) GKM rendelet.

JÓTÁLLÁS:

  • Az eladó az általa eladott árukra a hatályos jogszabályoknak megfelelő jótállást vállal.
  • A www.aristonkazanok.hu webáruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.
  • Amennyiben a meghibásodott terméket személyesen vásárolta üzletünkben a vásárlást igazoló számlával érvényesíthető személyesen, üzletünk nyitvatartási ideje alatt. Eredeti gyári termékeknél egyes esetekben a gyári csomagolás leadása is szükséges. A hibás terméket a helyszínen kipróbáljuk és a hibajelenség megállapítása után azonnal cseréljük.
  • Kérdéses, illetve vitás esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy - a vonatkozó jogszabályokkal összhangban - a hibásnak vélt terméket bevizsgáljuk és a cseréről 15 napon belül döntsünk. 
  • Térítés ellenében elvesztett garancialevek pótolhatók. Ennek feltételeiről érdeklődjön.


SZEMÉLYES ADATOK, Adatvédelmi nyilatkozat

    * A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.
    * A www.aristonkazanok.hu webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja,azokat semmilyen formában harmadik fél részére nem adjuk tovább.
    * Külön rendelkezés hiányában a www.aristonkazanok.hu webáruház a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól amennyiben ezt a regisztrált felhasználó kifejezetten kéri.

A jelen szerződésben és kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a PTK, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.
Az Ön fogyasztói jogait a hatályos fogyasztóvédelmi törvény tartalmazza.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz